WIJNROUTE 8 OKTOBER 19u -21u30  - GLAZENVERKOOP 24 SEP 9u-11u 

Over Zuid Delicatessen

Zuid Delicatessen is gevestigd in het pittoreske oude centrum van Monnickendam nabij de havens. Zuid Delicatessen is een echte delicatessenwinkel waar je graag binnen loopt. Het oude historische winkelpand alleen al is de moeite waard om van binnen te bekijken. In de winkel tref je niet alleen mooie Hollandse en buitenlandse kazen aan, maar ook kun je terecht voor heerlijke stokbroden, gedroogde worsten, wijnen, noten en diverse Spaanse hamsoorten waaronder de Iberico Bellota, ook bekend als Pata negra. Ook verkopen wij heerlijke pasta’s, pastasauzen en Italiaanse kruiden.

In onze gezellige winkel wordt je door een enthousiast team geadviseerd en staan service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Momenteel kunnen wij maximaal 3 klanten toestaan in de winkel en vragen wij iedereen 1,5 meter afstand te houden. Samen boodschappen doen is leuker, maar wij verzoeken u toch vriendelijk om kinderen en/of andere ‘aanhang’ buiten te laten wachten, dit ivm de zeer beperkte ruimte in de winkel.